Jonas Röjdmark – När du söker en erfaren plastikkirurg

Jonas Röjdmark är en plastikkirurg som för dagen är verksam på Akademikliniken i Stockholm. Tidigare arbetade Jonas Röjdmark som överläkare på Karolinska Sjukhuset med rekonstruktiv plastikkirurgi parallellt med sitt utövande av plastikkirurgi på Akademikliniken, men jobbar numera på denna klinik på heltid sedan 1999.

Som plastikkirurg har [http://personer.eniro.se/resultat/jonas+r%c3%b6jdmark] en bred utbildning och erfarenhet, vilket borgar för att du får en kvalificerad och professionell plastikkirurg när du väljer Jonas Röjdmark för dina behandlingar eller operationer som avser att förändra ditt utseende till det bättre och bli av med de tankar som du har haft om att något inte är rätt på din kropp.

Jonas Röjdmarks breda erfarenhet inom plastikkirurgi härstammar från en gedigen utbildning inom allmänkirurgi och en läkarlegitimation både i USA och Sverige. Arbete inom plastikkirurgi har även utförts i både USA och Sverige. Jonas Röjdmark är även medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening, samt föreningar för estetisk plastikkirurgi både i USA och Sverige.

Leave a Reply